Westers wordt onderdeel van Total ICT Solutions en zet succesvolle groei voort


Westers is verheugd om aan te kondigen dat wij een solide investeringspartij hebben gevonden in Total ICT Solutions (Onderdeel van Strikwerda Investments) met wie wij samen de verdere groei van Westers de komende jaren gaan vormgeven.

Total ICT Solutions (TICTS) is het onderscheidende one-stop-shop platform voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van IT en telecommunicatie wat met de ondersteuning van Strikwerda Investments in 2022 is begonnen met de acquisitie van Score Utica.


Unieke mix

Westers is opgericht door Martijn Westers in 2010 en later is Robin Nijhof aangesloten om de ICT dienstverlener uit te bouwen tot een organisatie met 35 medewerkers.

Met de overname door TICTS komt Westers in een volgende fase die gericht is op uitbouw van onze uniek dienstverlening. TICTS biedt Westers een unieke mix van kennis, kunde en kapitaal. Door ons aan te sluiten bij TICTS kan Westers blijven focussen op onze klanten en samen met andere ondernemers binnen TICTS werken aan samenwerkingen en ontwikkeling van innovatieve diensten. Geheel volgens de TICTS-filosofie: The freedom to grow. Together.


Een specifieke Peiler

Nils Vermeulen, MD bij TICTS zegt: “Westers biedt het brede portfolio van IT en Telecom wat binnen ons platform de basis vormt, maar dan specifiek voor het zorgsegment. Dat is een mooie aanvulling binnen het platform met veel potentie”. Binnen TICTS zal Westers actief blijven als zelfstandige ICT-dienstverlener onder haar eigen merk en zelfstandig management vanuit haar bestaande kantoren in Eemnes en Capelle aan den IJssel.


Over TICTS
Total ICT Solutions – in het kort TICTS – staat voor groei, samen wel te verstaan. Waarbij je van elkaar leert, valkuilen handig worden omzeilt en je samen optrekt als het om complexe vraagstukken gaat. De ICT omgeving om ons heen wordt steeds belangrijker en complexer. Samenwerking op het gebied van ICT én Telecom is wat ons betreft noodzakelijk om voorsprong te behouden. Act together, move as one. TICTS is in 2022 opgericht door Strikwerda Investments (SI) en onderdeel van TSH, het portfoliobedrijf van SI gericht op de Europese MSP-markt.


Wat gaat er veranderen ?
Westers blijft binnen het TICTS platform verder gaan als een zelfstandige organisatie en het directie-team van Westers blijft ongewijzigd. Vanzelfsprekend staan wij bol van de ambitie en hebben we grote plannen. Maar daarover zullen wij u in de komende maanden verder informeren.