Automatisering & Consultancy voor de zorg

Bekijk de gehele video!
Een stabiele IT omgeving

Apotheek

Een efficiënte en stabiele IT omgeving is bij apotheken van cruciaal belang. Door onze kennis en ervaring in de Eerstelijnszorg kunnen wij uw apotheek voorzien van een optimaal ingerichte IT omgeving.

De ICT-oplossing in uw praktijk

Huisartsen

De ICT-oplossing in uw praktijk moet gewoon werken. Uitval van apparatuur zorgt er direct voor dat u uw werkzaamheden niet goed kunt uitvoeren.

De verbindende factor voor de GGZ

GGZ

Werkt u in de GGZ? Voor een specifieke doelgroep op een kleinschalige zorglocatie? Dan stelt u hoge eisen aan de beschikbaarheid van uw ICT.

hero

Voorkomen is beter dan genezen


De ICT-oplossing in uw praktijk moet gewoon werken. Uitval van apparatuur zorgt er direct voor dat u uw werkzaamheden niet goed kunt uitvoeren. Met ons beheerplatform eLancare zorgen wij voor een up-to-date netwerk.


Klantportaal 035 870 01 00

Waarmee kunnen wij u
helpen?

Voor u geen standaardpakketten en all-in servicecontracten, maar dienstverlening op maat. Uw wensen staan daarbij centraal. U ervaart een hoge mate van transparantie die voorkomt dat de prijs-kwaliteitsbeleving uit balans raakt. Wij werken hierbij op basis van werkelijk bestede tijd.

ICT Beheer voor de zorg

Voorkomen is beter dan genezen. De ICT-oplossing in uw praktijk of apotheek moet gewoon werken. Uitval van apparatuur zorgt er direct voor dat u uw werkzaamheden niet goed kunt uitvoeren.

Zorgnetwerk

Het patiëntinformatiesysteem is niet meer weg te denken uit uw dagelijkse werkproces. Dit patiëntendossier is meestal veilig opgeslagen in een centraal datacentrum.

Eerstelijnszorg

Wat doet u als zorgprofessional als uw ICT-dienst weigert? Gaat het om onlinecommunicatie, uw receptprinter of een goedwerkende zorgverbinding? Wij hebben gespecialiseerde kennis in huis.

Telefonie voor de zorg

De uitdagingen die dagelijks spelen in de zorg zijn duidelijk: werkdruk is te hoog, personeelstekort is aan de orde van de dag en de zorgvraag blijft groeien.

Maak kennis met ons team

Ons team staat 24/7 voor u klaar

Collin Wolfert
Collin Wolfert
ICT Consultant
Stefanie van Wilsum
Stefanie van Wilsum
Projectbureau
Marco Pavic
Marco Pavic
ICT Consultant
Jacqueline Dingemanse
Jacqueline Dingemanse
Projectbureau


Ontmoet ons hele team

Ervaringen van onze klanten

‘Westers kent onze zorgsituatie goed’

  • Niels Spiering

    ‘Hoe wil je het hebben? Wat zijn je andere eisen? Westers kent onze zorgsituatie goed. Toch vroegen ze alle gebruikersgroepen naar hun wensen. Dat getuigt van een proactieve houding. Dit is een leverancier die met ons meedenkt. Als ik onverhoopt een probleem heb, dan wil ik graag snel een oplossing. Niet pas over drie weken. Daar selecteren wij onze leveranciers op. Westers heeft die test glansrijk doorstaan.

    Niels Spiering

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws.


Bekijk al het nieuws