GGZ

hero

GGZ Zorg

Werkt u in de GGZ? Voor een specifieke doelgroep op een kleinschalige zorglocatie? Dan stelt u hoge eisen aan de beschikbaarheid van uw ICT. U kunt ook bij ons terecht voor netwerkoplossingen binnen de GGZ Zorg. Wij bieden zulke oplossingen in samenwerking met onze telecomafdeling aan.

Hoge eisen vragen om een deskundige en degelijke aanpak. Wij begeleiden u graag. Dat doen we vaak in multidisciplinaire teams. Daarbij verzorgen meerdere leveranciers een deel van de oplossing. U merkt daar niets van. We nemen u alles uit handen. Want wij zijn graag de verbindende factor.


De verbindende factor voor de GGZ


Wat voor resultaat dat oplevert? We hebben oog voor de zorgprofessionals die dagelijks met de ICT-oplossingen werken. U zult merken dat we goed luisteren naar uw wensen. Alleen zo kunnen wij oplossingen op maat leveren.

Daarbij zeggen wij ook soms nee. Dat gebeurt als de gewenste oplossing kwalitatief onhaalbaar is binnen de gestelde mogelijkheden. Liever geen oplossing, dan een slecht werkende of onbetrouwbare oplossing. Natuurlijk ontvangt u wel een alternatief advies zodat het werkt.