Beveiliging

hero

personeelalarmering

Personenalarmering met een druk op de knop direct in contact komen met een vertrouwd persoon

In bepaalde situaties kan direct contact het verschil maken: een valincident, bedreigende situatie of plotseling gevoel van paniek. Wij leveren meerdere oplossingen waarmee het veiligheidsgevoel vergroot kan worden en zorgen onze oplossingen voor meer bewegingsvrijheid.

Met één druk op de alarmknop, is hulp onderweg. Of het nu dag of nacht is


Ook mobiele personenalarmering is mogelijk, daarmee leveren wij systemen die buitenshuis alarmeren. Daardoor is de zorg binnen uw organisatie altijd dichtbij, en kunnen cliënten weer dingen ondernemen. Dat geeft u, uw medewerkers en de cliënt een veilig gevoel.

Man achter bureau met meerdere computerschermen aan.

Cameratoezicht

Het gebruik van sensoren en camera’s in de (thuis)zorg neemt toe. Met de steeds slimmer wordende technologie groeit de vraag van zorginstellingen naar deze oplossingen. Alarmering kan daardoor veiliger, efficiënter en doelgerichter plaatsvinden, met meer rust en tijd op de werkvloer en voor patiënten. Slimme camera’s en sensoren worden door Westers al enige tijd toegepast bij zorginstellingen.

Westers zorgt door middel van samenwerkingen met partners en de juiste vraagstelling dat de gewenste toezicht situatie en oplossing bij de juiste zorgmedewerker terecht komt. Zodat er effectiever én meer mensgericht gewerkt kan worden. Geen eenzijdige alarmeringen, maar een specifieke zorgoproep (visueel in beeld) en de mogelijkheid tot interactie tussen bewoner en zorgmedewerker.

Werknemer op zijn werkplek.

Intercom

Intercom systeem, een slimme toegangsoplossing

Elk intercom systeem is anders. Westers helpt bij het kiezen van een passende oplossing. Wel zo handig, de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Er zijn digitale panelen, (externe) beldrukkers, op maat gemaakte belpanelen en nog veel meer.

Op afstand communiceren via audio- en of videoverbinding? Dat kan met een intercom systeem. Elk systeem is uitgerust met een camera, audio en sleutelsensor. Daarnaast zijn er mogelijkheden om specifieke toevoegingen te doen zoals het gebruik van een app op je mobiele telefoon. Gastvriendelijk en veilig.

Ook voor de zorg zijn toegangsoplossingen. Westers heeft veel ervaring op dit gebied met het leveren van slimme toegangsoplossingen waarbij een goede toegankelijkheid en een optimale hygiëne een vereiste zijn. Patiënten en personeel verdienen een warm welkom vind u niet?

Wij geven doormiddel van een aantal vrijblijvende vragen een concreet advies voor oplossingen die passen bij jouw vraagstuk.