Samenwerking tussen VNA en Westers

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat Westers onlangs een partnerovereenkomst is aangegaan met Stichting VNA met betrekking tot de ondersteuning van haar apotheken op het gebied van de apotheek automatisering en telefonie in de breedste zin van het woord. Inmiddels ondersteunen wij 20% van de VNA apotheken hier al in. Stichting VNA en Westers hebben afspraken gemaakt over de wijze van ondersteuning en Stichting VNA heeft voor haar leden een inkoopvoordeel gerealiseerd.

Stichting VNA
Stichting VNA verwezenlijkt de dromen en het levenswerk van apothekers voortzetten. Dat is wat VNA sinds de oprichting in 1948 doet. Stichting VNA stelt jonge apothekers in staat een eigen apotheek te starten, vervolgens bij te staan om deze zo succesvol mogelijk te maken. Daarnaast helpt Stichting VNA apothekers die ermee stoppen bij het overdragen van hun levenswerk aan een betrouwbare opvolger. Inmiddels ondersteunt Stichting VNA verdeeld over heel Nederland zo’n 150 apotheken.

Één van de apothekers is Ali Aghagalal. Ali heeft met behulp van Stichting VNA in 2020 Apotheek Wassenaar (Huizen) en Apotheek Bijvanck (Blaricum) overgenomen en neemt de diensten van Westers af. Ali zegt hierover: “Toen ik hier kwam maakte de apotheek nog gebruik van een Terminal Server omgeving voor de kantoorautomatisering. In overleg met Westers hebben wij ter vervanging van de Terminal Server gekozen voor Microsoft 365. Dit traject is snel en soepel verlopen. Daarnaast verzorgt Westers het beheer en ondersteuning binnen onze apotheken. Ik ben zeer tevreden over de snelheid, de kwaliteit en zorgvuldigheid hoe Westers dit voor mij regelt. Mijn vertrouwen in Westers heb ik bij Stichting VNA uitgesproken en ik vind het dan ook leuk dat Stichting VNA gekozen heeft om Westers ook bij haar andere apotheken te adviseren.”

Westers Automatisering & Consultancy
Westers heeft de afgelopen 20 jaar veel kennis en kunde opgedaan bij Apotheken en andere zorgdisciplines. Met ruim 35 gedreven, enthousiast en kundige medewerkers adviseren, installeren, ondersteunen en beheren wij onze relaties dusdanig dat er vertrouwd kan worden op een goed werkende ICT-omgeving. Wij opereren landelijk vanuit onze 3 locaties: Eemnes, Apeldoorn en Capelle aan den IJssel. Door onze jarenlange ervaring in de eerste lijn zorg hebben wij ons gespecialiseerd op security en in oplossingen die voldoen aan de NEN7510 norm.  Dit doen wij voor bijna 200 Apotheken en 150 Huisartsenpraktijken in Nederland. Naast de eerstelijns zorg werken wij ook voor een grote groep MKB bedrijven en ruim 140 GGZ locaties.

We lossen problemen op. En helpen ze voorkomen. Op technologisch én praktisch gebied.  Op ons kunt u rekenen. Zodat het werkt!

Wilt u weten wat Westers voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking! Wij zijn bereikbaar via 035-8700100 of per mail op info@wac.nl.