Hardware

Voor Westers is het leveren van hardware een bijzaak. Maar wel een belangrijke bijzaak, want onze opdrachtgevers willen veelal dat wij een totaaloplossing leveren en daar hoort de hardware onlosmakelijk bij.

Wij vinden het belangrijk dat wij merk onafhankelijk zijn in onze adviezen en vinden het geen probleem wanneer u er de voorkeur aan geeft de hardware zelf te betrekken.

Natuurlijk hebben wij uit onze zeer ruime ervaring de afgelopen 2 decennia onze voorkeuren en zijn ook over veel merken om kwalitatieve redenen niet enthousiast.  Bij Westers kiezen we graag hardware voor onze klanten die voldoet aan de eisen en bovenal kwalitatief een goede levensduur heeft.

Wij zijn partner van een groot scala aan merken zoals HP, Lenvo, Lexmark, Zebra, Epson, Mikrotik, Cisco, Ubiquiti, Eaton, Netgear en vele anderen.

Wij hebben de meeste veelvoorkomende producten op voorraad zodat we snel kunnen inspelen op de vraag van onze klanten. Zeker als er sprake is van een vervanging is het fijn als u niet weken op uw nieuwe hardware hoeft te wachten.

Doordat onze engineers de nieuwe hardware volledig voorbereid komen uitleveren hoeven wij uw werkzaamheden niet onnodig lang te verstoren.  Veel hardware vervangingen voeren wij in de avond, nacht of in het weekend uit. Zo ondervindt uw organisatie geen hinder van de door ons uit te voeren installatiewerkzaamheden.